BEDRIJF:
Deze financiële instelling gevestigd in hartje Antwerpen staat bekend om haar toewijding aan haar klanten. Met een sterke focus op het begrijpen van de unieke financiële doelen van elke klant heeft deze organisatie een sterke reputatie opgebouwd van vertrouwen en excellentie in de wereld van de financiële dienstverlening. Om het datateam te versterken kijkt deze onderneming uit naar een senior data engineer.

JOBOMSCHRIJVING:
Als Data Engineer vervul je een veelzijdige rol, waarbij je zowel technische taken uitvoert als contact hebt met de business. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het datateam. Jouw rol is zeer gevarieerd en omvat verschillende taken. 

  • Je helpt bij de migratie van hun nieuw intern CRM-systeem naar een Azure cloud omgeving. Dit met de hulp van Python. Je zult betrokken zijn bij het volledige proces van A tot Z, en de volledige ETL uitvoeren.
  • Je luistert naar de behoeften van verschillende afdelingen en helpt hen de juiste metrics te verkrijgen.
  • Je werkt nauw samen met verschillende partners en zorgt dat alle datastromen optimaal verlopen. 
  • Je draagt bij aan de automatisatie van het DWH zodat alle rapportering steeds up-to-date blijven.

PROFIEL:

  • Je hebt een masterdiploma en minimaal drie jaar ervaring op zak.
  • Je hebt een uitgebreide kennis van Python, SQL, Airflow en Git. Ervaring met Databricks, Azure en Power BI is een pluspunt. 
  • Je hebt een grote interesse in data en in de financiële sector.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt een goede kennis van het Nederlands. Frans is een plus.

AANBOD:
Je komt in een leuk en divers team terecht met heel wat mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ze bieden flexibiliteit en ruimte tot ondernemen waar je zelf inspraak krijgt in het datalandschap. Naast een fantastisch bedrijfsrestaurant krijg je een aantrekkelijk salarispakket met mooie voordelen. Er heerst een vlakke cultuur en open communicatie.

Herken jij jou in deze functie? 
Stuur nu jouw CV naar marte@cartiere.be en bel 03/343.94.91 voor meer informatie. Bekijk onze website www.cartiere.be voor meer data en BI vacatures.

Wil je solliciteren voor deze job?
Solliciteer online
Heb je een vraag?
Marte Claessens
Marte Claessens
+32 3 369 33 01
marte@cartiere.be
Solliciteer nu

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan