cartiere recruitment

Voor jouw talent gaan wij tot de limiet

Data & Development specialisten zijn gegeerd goed. Dat moeten we jou niet vertellen. In onze vacaturebank vind je uitdagende jobs in de niche. Dé job der jobs nog niet gezien? Laat ons dan helpen. We kennen de klantkant als geen ander. Wij weten dus ook de verborgen kansen zitten.

Wat Cartière voor jou doet

werken bij cartiere
Luisteren
Jij vertelt ons over de job die je voor ogen hebt, de cultuur waarin je graag terechtkomt en het team waarmee jij hoge toppen scheert. Al die factoren samen geven ons een heldere kijk op jouw logische volgende stap.
cartière recruitment
Adviseren
Als jij open en eerlijk jouw ambities met ons deelt, dan moet daar iets tegenover staan. Wij zijn niet bang om te zeggen wat je moet doen en wat in onze ogen de slimme carrièremove is. Ons eerlijk advies helpt je knopen doorhakken en stappen zetten.
cartière recruitment expertise 2
Netwerk openen
Wij doen al jaren wat we doen, en goed ook. Dat maakt ons netwerk aan de klantkant ijzersterk. We weten wat bedrijven nodig hebben, wie ze zoeken. (Jou?) In elk geval, voor elk van onze kandidaten zetten we ons hele netwerk open om jou te matchen met ‘de’ job, en niet ‘een’ job.
150
We helpen elk jaar meer dan 150 Data & Development professionals aan een nieuwe uitdaging.
400
We hebben een klantennetwerk van meer dan 400 bedrijven met de boeiendste Data & Development uitdagingen.
96%
Onze tevredenheidsscore bij onze kandidaten bedraagt maar liefst 96%.
solliciteren cartiere recruimtent

Solliciteren

Een vacature in Data & Development gespot die aan jouw talent beantwoordt? Maak je profiel aan en motiveer waarom jij de beste fit bent voor de job. Update je profiel regelmatig zodat je snel kan reageren op interessante opportuniteiten.
cartiere recruitment_solliciteren

Gesprek met Cartière

Na je sollicitatie nemen we contact met jou op en plannen we een eerste ontmoeting, als verkenning. Jij laat dan vooral jouw ervaring en ambitie spreken.
cartière recruitment gesprek met klant

Gesprek met de klant

Overtuigd van onze expertise en de opportuniteiten die we voorstellen? Dan brengen we jou in contact met ons netwerk, stellen we jou aan onze klant voor en plannen we een gesprek in. We ondersteunen je tijdens de voorbereiding op dat gesprek, dat de uitkomst van de sollicitatie bepaalt.
cartiere recruitment employers

Game, set, match

Ben jij de top pick van onze klant, dan zetten we je verder op weg. We geven advies voor een succesvolle start en supporteren vanop de zijlijn.

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan