cartiere recruitment employers

Cartière helpt jouw bedrijf groeien

Als resource partner staan we je bij vanaf stap één in je zoektocht naar een Data & Development specialist. We brengen de noden van je bedrijf in kaart en bekijken samen hoe we die kunnen invullen. De overbevraagde markt van Data & Development talent kennen we als geen ander, wees dus gerust dat we dé match voor je vinden.

Wat Cartière onderscheidt

cartière recruitment netwerk
Ons netwerk
Geen enkele recruiter kan op een netwerk als dat van ons rekenen. Onze verzameling Data & Development talent is het resultaat van jaren hard werk en toewijding aan een boeiende niche. We kennen de kandidatenmarkt als geen ander en dat levert duurzame matches op.
cartière expertise
Onze expertise
Cartière staat op stevige fundamenten. We zijn al meer dan tien jaar actief in de wereld van Data & Development, sinds het prille begin. Die achtergrond laat ons toe om haarscherp noden te zien, kandidaten juist te benaderen, jobs in te vullen en carrières de juiste kant op te sturen. Onze nichekennis maakt ons ijzersterk.
cartière recruitment ondersteuning
Onze ondersteuning
We zijn recruiters. Maar we doen veel meer dan ‘mensen plaatsen’. We bouwen een band op met onze klanten, zodat we weten wat ze nodig hebben. We geven advies over elke stap, van vacature uitschrijven tot Data & Development talent onboarden. Dat levert succes op de lange termijn op.
2
2 kwalitatieve profielen die matchen op jouw vacature binnen 7 werkdagen.
10k
Een netwerkbereik van meer dan 10.000 Data & Development kandidaten waarvan meer dan 3.000 gevalideerd en gekwalificeerd.
98%
In 98% van onze gemaakte matches zijn zowel kandidaat als klant tevreden van de nieuwe samenwerking.

De diensten van Cartière

Cartière recruitment

Vaste rekrutering

We ondersteunen bedrijven in hun zoektocht naar een vaste Data & Development specialist. We polsen naar wat nodig is en weten het Data & Development talent te vinden om die nood in te vullen. Onze focus is ontzorgen. De touwtjes in handen nemen op een manier die bij jouw organisatie past.
werken bij Cartiere

Tijdelijke staffing

Ook voor de invulling van een tijdelijke opdracht in Data & Development staat Cartière paraat. Of om nicheprofielen te vinden die zich enkel als freelancer op de markt aanbieden. Cartière is snel in het aanleveren van talent en transparant in aanpak en marge. En de kwaliteit van de profielen in ons Data & Development netwerk staat buiten discussie.
cartiere recruitment

Recruitment as a service

Ook bedrijven met structurele noden kunnen bij ons terecht. Wie op zoek is naar een groot aantal Data & Development specialisten kan een recruiter van Cartière inhuren om de klus te klaren. Ons volledige recruitment team staat de dedicated rekruteerder bij, wat resulteert in een groter aantal voorgestelde kandidaten. En meer kans op een match.

Overtuigd van onze aanpak? Laten we kennismaken.

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan