Ben jij het teamlid dat wij zoeken?

Klanten, kandidaten en jezelf laten groeien, dat is jouw motivator. Je ziet de juiste linken en wil kandidaten écht begrijpen. Je denkt mee na over hun volgende stap en begeleidt hun hele weg. Je verliest ook de andere kant geen moment uit het oog: je ontzorgt onze klanten en streeft ook voor hen naar een topresultaat.

Open Vacatures

Onze eigen medewerkers beschouwen we als ons belangrijkste kapitaal, dus we leggen ze stevig in de watten.

Bij Cartière mag je ambitieus zijn, stap voor stap word je begeleid en ondersteund in het carrièrepad dat jij wil bewandelen.

Yana Recruitment Consultant

Bij Cartière krijg je de kans om jezelf te verdiepen in een interessante en snel evoluerende Data markt.

Robbe Recruitment Consultant

Bij Cartière ervaar je een mix van authentiek leiderschap en een dynamische, jonge en motiverende werkomgeving, dit alles in een prachtig kantoor.

Marte Recruitment Consultant

Niet alleen is de sfeer op kantoor buitengewoon aangenaam, maar bij Cartière krijg je ook de kans om te groeien en te leren in een ondersteunende omgeving.

Delphine Recruitment Consultant

Cartière geeft je de mogelijkheid jezelf te ontplooien en je ambities te overstijgen

Gilles Recruitment Consultant

Waarom werken bij Cartière?

Onze reputatie
Cartière bouwde geduldig een krachtig Data & Development netwerk op. We zoeken een perfecte match, die niet alleen aan de oppervlakte klopt. Die drang naar kwaliteit onderscheidt ons als headhunter en als werkgever.
Onboarding on point
We tonen nieuwe teamleden de weg, stap voor stap. We stellen een persoonlijk ontwikkelingsplan op volgens jouw ervaring en ambitie, en evalueren regelmatig. Samen zetten we een groeipad uit en streven we doordachte einddoelen na. Onze feedback is constructief en to the point.
Oog voor opleiding
Ambitieus geboren? Bij Cartière ontwikkel je al je talenten en zet je ze in voor je job. We helpen elkaar beter worden en scherpen onze expertise non-stop aan. Bij ons kom je om te ondernemen.
Zelfsturende teams
Aan hiërarchie doen we niet. We werken als team en overleggen elke dag. Jij kan verantwoordelijkheid opnemen, eigen accenten leggen. Dat motiveert.
Onze communicatie
We zijn transparant. We zeggen wat we willen en hoe we dat willen bereiken. We zijn direct en delen wat we denken. Dat kan jou alleen maar helpen.
Balans voorop
We geven veel energie en verwachten een grote werkdrive in ruil. Maar we hebben ook oog voor de balans met jouw leven naast het werk. Op kantoor gaan we voor een familiaal gevoel. Zo is er tijd om samen te eten, te lachen en elkaar te leren kennen.

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan