Cartière DEV: nieuwe niche, zelfde service

Op zoek naar een sterk profiel in development, of zelf kandidaat in die branche? Meet Cartière DEV, onze nieuwste businesspijler gericht op de groeiende development-markt. Cartière DEV krijgt een eigen smoel, maar blijft tegelijk trouw aan de hoogwaardige service die we met Cartière bieden.

Technology is booming, dat moeten we je niet vertellen. Voor ons, speler in de wereld van BI & Data, is het speelveld van development en emerging technologies van groot belang. Door technologieën als AI en machine learning zijn development en BI & Data meer en meer met elkaar verweven. Het één voedt het ander. 

Ons als rekruteerder ook op de development-markt toespitsen was voor Cartière dan ook een weloverwogen keuze. Met onze nieuwe poot Cartière DEV kunnen we onze klanten een nog volledigere service aanbieden. Op zoek naar een handelsingenieur voor een BI-positie binnen je bedrijf én naar een tech-savvy appontwikkelaar die van aanpakken weet? We’ve got you covered.

Dezelfde topkwaliteit

Cartière DEV wordt het alter ego van Cartière, toegespitst op de creatieve en opwindende wereld van development. Een eigen team, een eigen werkplek, een eigen stempel: Cartière DEV wordt geen kopie maar een eigenzinnige afgeleide van ons bedrijf. En het is niet omdat graffiti de muren van Cartière DEV siert, dat de service die we bieden radicaal anders wordt. 

We blijven dezelfde kwaliteitsspeler in rekrutering. Persoonlijke begeleiding is ook waar Cartière DEV in zal uitblinken. De expertise in rekruteren is er al, de knowhow in een kandidatennetwerk uitbouwen ook. En ook aan de klantkant is heel wat werk al gedaan: we werken met meer dan driehonderd bedrijven samen en zijn er dus van overtuigd dat we kandidaten in development mooie kansen kunnen bieden.

Eerste kandidaten geplaatst

Verder groeien terwijl we trouw blijven aan ons DNA, dat is ons doel. Cartière is geen generalist, maar een nichespeler op de rekruteringsmarkt. Dat blijven we ook. We pikken er een bedrijfstak uit – eerst BI & Data, nu dus development – en maken ons die wereld eigen. We leiden onze headhunters op tot experts in de branche, zodat zij met grote precisie de juiste kandidaten aan de juiste jobs kunnen koppelen. 

Wat wij dus hebben gedaan de laatste maanden? De juiste mensen aantrekken en hen opleiden tot toprekruteerders. Studeren ook: zorgen dat we die technische wereld van development, programmeren, robotisering van a tot z snappen. Zodat we de juiste profielen met de juiste technologieën kunnen matchen. Intussen is Cartière DEV achter de schermen al een paar maanden actief. We hebben zelfs al enkele kandidaten geplaatst, onder meer bij onze klant Loctax. Loctax zocht development-talent dat de motor achter hun nieuwste applicatie kon worden. Cartière DEV zocht en vond!

Ons nieuwe team van Cartière DEV is helemaal klaargestoomd. Hoog tijd dat jij daar mee van kan profiteren, als kandidaat of bedrijf. Neem een kijkje op onze vacaturepagina of neem contact op met Gilles en Nicolas voor meer info.

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan