“Merci” 2023

2023 staat met stip genoteerd als een cruciaal jaar voor Cartière, waarin we mogelijks de meest significante vooruitgang hebben geboekt in ons 5-jarig bestaan.

Enkele van onze initiatieven het voorbije jaar:
1.   We deden aan introspectie, keken kritisch naar elkaar, naar onze interne samenwerking en we hebben ons geconcentreerd op het versterken van onze processen.
2.   We initieerden individuele projecten, waarin teamleden hun ondernemerschap en creativiteit kunnen benutten in functie van hun persoonlijke groei en bijdrage voor Cartière.
3.   We gingen in dialoog met onze klanten en bouwden op basis van hun feedback nieuwe services en perfectioneerden we onze huidige dienstverlening.
Daarnaast zijn we bijzonder fier op het feit dat we opnieuw meer dan 100 BI- en datatalenten hebben geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging en dat we het vertrouwen van 80 nieuwe klanten hebben gewonnen om samen succesvol hun BI/data behoeften in te vullen.

Met trots kunnen we stellen dat het gehele Cartière team sterker dan ooit in de startblokken staat, perfect op elkaar is afgestemd en klaar is om in 2024 alle records te verbreken.

“Merci” aan iedereen die op ons pad is gekomen het voorbije jaar, het was bijzonder fijn om met jullie samen te werken!

Team Cartière

Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

Accepteren & Doorgaan